Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Георгій Ханов

18 січня 2024 року на 62 році життя після важкої хвороби відійшов до Господа клірик Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви, почесний настоятель Свято-Духівського храму с. Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області протоієрей Георгій (Юрій) Веніамінович Ханов.

Служінню Святій Церкви протоієрей Георгій присвятив   30 років свого життя.

Завтра 20 січня 2024 року в Свято-Духівському храмі с. Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області відбудеться Божественна літургія та чин відспівування новопреставленого протоієрея Георгія. З благословення митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея заупокійні богослужіння очолить вікарій Дніпропетровської єпархії УПЦ архієпископ Новомосковський Євлогій. Початок богослужіння о 8:00 ранку. Протоієрей Георгій Ханов буде похований на території Свято-Духівського храму с. Вільне.

НЕКРОЛОГ.

Протоієрей Георгій (Юрій) Веніамінович Ханов народився 3 жовтня 1962 року в м. Новокузнецку Кемеровської області (РФ).

В 1979 році закінчив середню загальноосвітню школу.

В 1985 році закінчив педагогічний інститут в місті Чита.

Працював вчителем та директором школи.

Високопреосвященнійшим Іринеєм (Середнім), архієпископом Дніпропетровським і Криворізьким був рукопокладений в сан диякона (1994 р.), та в сан священника (1995 р.).

З 1995 по 2022 рр. ніс послуг настоятеля Свято-Духівського храму в с. Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області.

З вересня 2023 року, у зв’язку з хворобою, був назначений на посаду почесного настоятеля Свято-Духівського храму в с. Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області.

Протоієрей Георгій займав активну церковно-громадянську позицію, спрямовану на духовно-виховну роботу серед молоді та населення району та області.

За час служіння був удостоєний ряду богослужбових нагород.

18 січня 2024 року протоієрей Георгій Ханов  відійшов до Господа.

Нехай Господь упокоїть душу новопреставленого протоієрея Георгія в оселях праведних!

Дніпропетровська Єпархія

Просмотров (48)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *